LOTISS Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Witam, proszę o poradę jak regulować klamko-metki / przerzutki tylna - dzwignia HIGH działa super (hrup i wraca na miejsce wyjściowe), zaś dźwignia LOW (hrup i nie wraca na miejsce wyjściowe), nowe linki - pewnie wyciągnęły się po ok 500 km jazdy
Mod Team Puklus Napisano 16 Maja 2013 Mod Team Napisano 16 Maja 2013 A wiesz że byś wróżkom oszczędził zużycia zapasów many jak byś model podał ... ?
LOTISS Napisano 16 Maja 2013 Autor Napisano 16 Maja 2013 2i regulaminu manetka SHIMANO - ST-EF-51 - 8 SPEED przerzutka tył ALIVIO RD-M430
Mod Team Puklus Napisano 17 Maja 2013 Mod Team Napisano 17 Maja 2013 Stefany to podłe manetki. Są bardziej plastikowe niż Barbie. Nie wiem jak one w środku wyglądają, możliwe ze problem ze sprężyna, lub coś w nich sie skończyło bo to wszystko plastik. Trzeba ściągnąć i rozebrać. Pamiętaj żeby za każdym krokiem robić zdjęcie co jak było. Jak sie sam boisz, daj komuś kto by był w stanie tam pozaglądać.
LOTISS Napisano 17 Maja 2013 Autor Napisano 17 Maja 2013 wyjaśniło się ... dwa dni wcześniejszej zamontowałem rogi kierownicy, co spowodowało, że przesunąłem manetki do środka kierownica bliżej środka jest grusza i mechanizm manetki zaczął minimalnie ocierać o kierownicę zmieniłem położenie manetek i wszystko działa
Mod Team Puklus Napisano 17 Maja 2013 Mod Team Napisano 17 Maja 2013 Nie sadziłem ze one aż tak wiotkie są ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.