Asindziej Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Szanowni forumowicze. Zwracam się do tych, którzy korzystają z rowerów marki Kands [modele wymienione w temacie]. Napiszcie swoje opinie i refleksje na temat jazdy tymi rowerami. Z góry proszę o uczciwość. Nie chodzi mi o opinie wytrawnych rowerzystów, którzy jeżdżą "furami" za 5 tysięcy i na Kandsa nawet by nie wsiedli. Proszę o opinie zwykłych, szarych [jak ja] rowerzystów, którzy mają ten rower lub kiedyś nim jeździli. Jakie macie wrażania? Jak sprawują się te rowery? Jak z ich awaryjnością? Czy polecilibyście go? Pozdrawiam
rzezniol Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Mogę ci opowiedzieć o wersji 1300 ... jeździ na takim mój ojciec (około 90 kg) Jak na swoją cenę jest rewelacyjny ... nie ma konkurencji w kategorii cena wyposażenie. Rama nie pękła ale lakier na niej nie jest w jakiejś mega super jakości ... Na dzień dobry do wymiany są chwyty bo są tragicznie tandetne i niewygodne. Jeżeli chcesz stosunkowo bezawaryjnego sprzętu to z 3 zaproponowanych bierz Kandsa 1100 ... to pierwszy który nie ma wolnobiegu tylko kasetę a to ma zdecydowany wpływ na trwałość osi tylnej piasty. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.