Skocz do zawartości

[do 1000zł] uniwersalny, jazda po asfalcie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam państwa!

Jako że jestem totalnie zielony w tym temacie, cena została umieszczona orientacyjnie, rower nie musi przetrwać mnostwa sezonów, a także nie musi być ekstra.

Głowne przeznaczenie to jazda po asfalciem, okazyjnie będa to trasy rowerowe które jak wiadomo są różnorodne.

Mam 193cm wzrostu i 86kg wagi, podobno to ważna informacja

Dobrze by było gdyby rower był tańszy, z chęcia poczytam rożnych opini, chciałbym zgarnąc opinie bardziej biegłych w temacie rowerów kolegów niz ja, przy okazji czegoś się naucze.

jeżeli potrzebujecie jeszcze jakiś informacji, odpowiem niezwłocznie;)

naprawde nikt nie może mi doradzić, nie ukrywam że mi się delikatnie śpieszy;d

Jaki typ chociaz powinienem szukać? Ile cali powinno miec koło? Rozmiar rozumiem xl?

Cos jeszcze takiego ogolnego powinienem wiedziec, przed zakupem?

Napisano

Witam, sam mam/miałem podobny problem, lecz teraz czekam aż sprzedawca uzupełni zapasy i wystawi Lazaro Evolution v3.

Trochę ostatniego czasu przeglądałem rowery z podobnego przedziału cenowego i zapoznawałem się z opinią o nich w internecie.

Mianowicie chodzi mi o osprzęt wymienionego przez ciebie kross'a ma on 4-części Shimano Tourney które nie cieszą się dobrą opinią.

Tutaj masz link do mojego tematu -> http://www.forumrowerowe.org/topic/136503-do-1300z%C5%82-unibike-mission-vs-univega-alpina-ht-500/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...