modoc Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Witam. Chcę oddać rower Meridy do przeglądu i wyregulowania. Jaki serwis możecie polecić i ile może to kosztować. Wysłane z Nokii 3310
Mod Team safian Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Napisano 13 Maja 2013 Na Tarchominie to kojarzę tylko BDC, zdaje się, że tam w tych pawilonach przy Mehoffera są. Ile może kosztować? zależy jaki przegląd i co do zrobienia Zwykle pełne przeglądy to ok 100 zł.
PiotrekJ Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Ewentualnie Giant na Świderskiej, niedaleko Piotra i Pawła. Jakościowo w porządku, cenowo różnie bywa.
modoc Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Napisano 15 Czerwca 2013 A więc zwiedziłem dwa serwisy jeden duda na mehoffera a drugi niedaleko galerii pod dębami. Cena 120 zł za sam przegląd w dudzie. W drugim chcieli 100 ale osoba z którą rozmawiałem nie wydawała się zbyt zorientowana w temacie. Co do Meridy koło piotra i pawła nie znalazłem. A inny serwis z samej Warszawy. Macie coś do polecenia. Wysłane z Nokii 3310
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.