Robinhor10 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Witam , mój kolega kupił ode mnie rower, Kellys Salamander 2008 , problem tkwi w tym , że tylna przerzutka była skrzywiona . Teraz gdy kolega jeździ na rowerku , na przerzutce 9 strasznie przeskakuje , po wielu próbach regulacji nie udało sie nic z tym zrobić, pytanie moje jest następujące czy wymiana przerzutki z LX na SLX z pozostawieniem przerzutki przedniej alivio będzie kompatybilna. Ostatnio zauważyl również , że przerzutka tylna skacze przy większym naporze na pedał i czy to będzie wina przerzutki czy może kasety bądź długo niewymienianego łańcucha, dodając, że przeskakuje również przednia przerzutka o jedną w dółDodam , ze po zmianie łańcucha nie dało się ujechać na rowerze ponieważ ciągle przeskakiwał,liczę na Waszą pomoc.
Mod Team Puklus Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Napisano 7 Maja 2013 Będzie ale Niech sobie lepiej kupi deore. Co do skakania łańcucha na kasecie to pewnie przez zużycie, lub spinkę lub zatarte ogniwo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.