lukaszs Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Mam problem z float RP2 a dokładnie z pokretlem pro pedal zgubiłem je już dwa razy za drugim razem już nie znalazłem :-( na popularnych serwisach aukcyjnych nie znalazłem ,może ma ktoś jakiś pomysł gdzie można to kupić szukam w sieci ale nie bardzo mi to idzie:-( ktoś coś?
gruber69 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Chyba najlepiej będzie zmierzyć u kogoś kto ma i u tokarza zmontować coś takiego. Pewnie wyjdzie taniej niż kupno części w oficjalnej dystrybucji.
lukaszs Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 Wątpię czy to by się udało to jest mała cześć i dosć nietypowa .
gruber69 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Możesz mi wierzyć, że rzemieślnicy dorobią wszystko, najczęściej z dużo cięższego materiału niż fabrycznie, no ale to raptem kilka gram. Jak rozumiem chodzi o dźwignię, bo w RP2 jest tylko dźwignia propedal i pokrętło tłumienia. Ostatnia rzecz która mi przychodzi do głowy jeśli nie chcesz dorabiać to obdzwonienie/odwiedzenie serwisów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.