matisnysa Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Witam. Stoję przed wyborem przerzutki do mojego nowego roweru. Chce kupić coś budżetowego. Kasetę mam na 8 rzędów MTB. Manetkę mam Albo Alivio albo deore od shimano na 8 trybów. i teraz najistotniejszy problem chce kupić tą przerzutkę : ] http://www.bikestacja.pl/pl/czesci-rowerowe/przerzutki-tylne/przerzutka-tylna-shimano-sora-rd-3500.html Czy obsłuży mi moją kasetę mtb ? Czy trzeba kupować szosową? Jaki wózek wybrać ? Moja rozpiętość kasety to : 11-32 T. Czy ważne jest to że będę miał napinacz z przodu ? Z przodu mam pojedynczą zębatkę 36T. Proszę o pomoc bo dzisiaj chcę złożyć zamówienie a nie chce kupować w Ciemno.
panSocjolog Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 całkowita pojemność: 37t więc teoretycznie powinno działać, tylko weź wersję z wózkiem gs
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2013 Mod Team Napisano 5 Maja 2013 Średni wózek spokojnie to ogarnie.
matisnysa Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 dzięki wielkie za pomoc sprzęt zamówiony w poniedziałek szkoda tylko ze sklep zwleka z wysyłką
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.