herman1988 Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Wygiał mi sie wózek trochę w prawo:/ da sie to jakoś wyprostowac?? mam jakąś przezutke shimano... nie pamiętam jaką coś na T... kosztowała jakieś 50zł. Tylko wózek jest krzywy wszytsko inne jest ok.
Schwefel Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Pewnie o tourney'a chodzi Możesz spróbować ale sh*tmano lubią się łamać przy prostowaniu, nie to co Sram.
Biera Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 bierz w lapę i prostuj - miałem tourneja, prostowałem go tak 6 razy... za 7 juz nie bylo co prostowac. A tymczasem zbieraj na nowa przerzutke...
herman1988 Napisano 2 Maja 2006 Autor Napisano 2 Maja 2006 No to jest tourney... a prostować to jak młotkiem? Nie rozleci się?
bikerman Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Żadnym młotkiem ! ! ! ręcznie ja pulsacyjnie naginaj
Gość kamoreks Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Najlepiej rozkręć ją w miejscy kółek prowadzących. I będziesz miał dwie cześci. ta złączona z przerzutką jakoś naprostuj i ta druga co odejdzie od całości. Dwie na raz częśći wózka będzie ciężko wygiąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.