Skocz do zawartości

[1300] Rowerek na wakacje.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam roweru do jazdy w mieście i terenach podmiejskich, jakieś mniejsze lasy, skupiska drzew, pagórki czy inne wyboje. Co mi polecacie do 1300 złotych?

Napisano

one są troszkę za drogie

Ja bym ci polecil cos tanszego, a naprawde przyzwoitego noo i jeszcze zostaje kasy na np oswietlenie, bidon itp oto rowerk http://allegro.pl/king-of-the-road-2013-lazaro-integral-v3-na-alivio-i3136186052.html dosc mocno opisany i skomentowany na forum w strefie testow.

czym się różni ten rower od tego? http://allegro.pl/potwor-a-nie-rower-kands-1300-dysk-alivio-i3173697348.html bo cena inna a części chyba te same?

Napisano

Na twoje potrzeby bym ci polecil typowego Crossa, na kolach 28 cali, w tej kwocie co podales, to ten z linka ktory ci juz wczesniej wkleilem, fakt chwilo go brak na allegro, ale dzwon, pisz pytaj do sprzedawcy z linka , kiedy beda dostepne, zauwaz ze te rowerki schodza bardzo szybko, w zeszlym sezonie ludzie na nie wrecz polowali :), najlepszy stosunek ceny do osprzetu !! obecnie na rynku.

Napisano

Miał być już wczoraj znów do kupienia (dziś miał być też Kands Maestro) ale sprzedawca coś nie wystawia. Trzeba czekać.

masz na myśli tego sprzedawcę na allegro? ok to obserwuję

Napisano

Kands i Lazaro sprzedają seryjnie (bez żadnych promocji) swoje rowery w atrakcyjniejszych cenach niż konkurencja i zapewne jest to związane właśnie między innymi z takim dziwnym sposobem dystrybucji (do kupienia głównie na allegro od niewielu sprzedawców).

Jak pokazują jednak opinie na temat tych rowerów w strefie testów - kupujący te rowery i tak robi dobry interes, więc należy to zaakceptować i korzystać :)

Napisano

Kands i Lazaro sprzedają seryjnie (bez żadnych promocji) swoje rowery w atrakcyjniejszych cenach niż konkurencja i zapewne jest to związane właśnie między innymi z takim dziwnym sposobem dystrybucji (do kupienia głównie na allegro od niewielu sprzedawców).

Jak pokazują jednak opinie na temat tych rowerów w strefie testów - kupujący te rowery i tak robi dobry interes, więc należy to zaakceptować i korzystać :)

widzę wystawił jakiegoś lazaro ale to jest v1 ehh

Napisano

dobra, już się dowiedziałem że aukcja będzie ponownie 3 maja

To pilnuj bo na pewno sie rozejda w mig te rowerki :)

Napisano

Znajomy jakieś dwa tygodnie temu kupił dokładnie ten rowerek od tego sprzedającego.

Generalnie za tą cenę nie znajdziesz nic na lepszym osprzęcie. Jedynie brak blokady w amortyzatorze robi trochę problemów bo ten NEX jest stosunkowo miękki ale to też jest kwestia regulacji no i wagi jeźdżca a kumpel jest o jakieś 15-18kg cięższy więc u Ciebie powinno być z tym lepiej :thumbsup:

Coś co jeszcze mnie osobiście drażni to fak, że sprzedawca wspomina w opisie o rowerze "gotowym do jazdy" a prawda jest taka że bez regulacji hamulców i poprawnego ustawienia klocków się nie obejdzie.

Poza tymi drobnymi szczegółami rowerek w 100% godny polecenia :)

Napisano

Znajomy jakieś dwa tygodnie temu kupił dokładnie ten rowerek od tego sprzedającego.

Generalnie za tą cenę nie znajdziesz nic na lepszym osprzęcie. Jedynie brak blokady w amortyzatorze robi trochę problemów bo ten NEX jest stosunkowo miękki ale to też jest kwestia regulacji no i wagi jeźdżca a kumpel jest o jakieś 15-18kg cięższy więc u Ciebie powinno być z tym lepiej :thumbsup:

Coś co jeszcze mnie osobiście drażni to fak, że sprzedawca wspomina w opisie o rowerze "gotowym do jazdy" a prawda jest taka że bez regulacji hamulców i poprawnego ustawienia klocków się nie obejdzie.

Poza tymi drobnymi szczegółami rowerek w 100% godny polecenia :)

jak się ustawia hamulce i klocki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...