Skocz do zawartości

[przerzutka przód] do napędu 7 i 9rz do ok 50zł + manetka

michael26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Poszukuję nowej przerzutki przedniej do swojego roweru. Problem jest w tym że obecnie mam kasetę 7rz, jednak na początku następnego roku chciałbym przejść na 9rz i nie wiem jaką przerzutkę wybrać. Znalazłem to http://allegro.pl/przerzutka-przod-alivio-fd-m413-srebrna-nowa-i3175469143.html aczkolwiek nie jestem pewny czy obsłuży ona 7 i 9 rzędów. Do przerzutki poszukuję również manetki. Budżet na przerzutkę i manetkę to ok 120zł. Jak naprawdę warto dołożyć troszke to dołożę jednak bez przesady :D Z góry dzięki za pomoc w jak najlepszym wyborze :)

• Mod Team
Napisano

Przerzutka jest ok, nada sie i pod 7 i pod 9. Manetkę wg uznania albo do pary z prawą a jak nie to możesz np obrotową z mikroindeksacją, pozwoli to na pobycie sie problemów regulacyjnych i obcierania łańcucha.

Napisano

to przerzutkę mogę kupić, tak? Nie ma nigdzie taniej? :D A manetka Alvio, czy jakaś inna? Jaki konkretny model? Proszę o propozycję tej manetki obrotowej do ok 60zł. Jak ona będzie wyglądała? Nie oszpeci roweru? :D Proszę o linki ewentualnie konkretne modele. Z góry dzięki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...