Blizzard Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 Co sądzicie o rowerach dema? Wczoraj widziałem na wystawie demę alvito (rower szosowy) zaz 1350zł. To dobra cena?
Blitzer Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 a jakies namiary? Nie moge nic znalezc w sieci :029:
Blizzard Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Napisano 30 Kwietnia 2006 http://dema.dynatech.sk/sk/Road/ Tylko nie wiem co za model jest w sklepie (który rocznik)
Blitzer Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 Nie jest to szczyt profesjonalizmu ale za taka kase spox. Na poczatek bedzie ok. Nawet wyglada dosc dobrze
Mod Team Odi Napisano 30 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2006 Gdzieś już chyba widziałem temat o tych roweruch. Całkiem dobre, ładne sprzęty za przyzwoite pieniądze.
skoczek Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 moj brat posiada wlasnie demę model Lucca ... musze powiedziec ze niezle smiga i dobrze sie trzyma
radar Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Tak, jak napisał Odi- dobry osprzęt za dobrą kaskę. Tylko nie wiadomo jak z ramkami... Widziałem w sklepie rowerki na 2006 rok i moją wątpliwość wzbudza lakier, jakiś taki matowy, szorstki, wygląda na łatwo odpadający (ale to moje odczucie), w porównaniu z lakierem jaki był w poprzednim sezonie ten jest gorszy. Moje obserwacje wynikają z macania w sklepie. Nie mam Demy. Pozdrawiam. radar
aliennowicz Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Witam, planuje zakupić rower dema cross za ok 1700 zl. Chciałbym przed zakupem zapoznać się z bardziej doświadczonymi użytkownikami na temat firmy. Nie ma to być jakieś cudo a też nie chce żeby to było byle co, byle dorbze służyło... Bardzo proszę w miarę możliwości o opinie rowerów tej firmy. Z góry dziękuje. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.