flyfly Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam,Jestem na kupnie bokserek na rower z wkładką do 100zł. Trochę tego się przewija w tym przedziale cenowym. Ciężko mi ocenić, które powinny być przyjazne dla tyłka i, które mają sensowne wkładki dlatego będę wdzięczny za pomoc w tych kwestiach ;-) Jak ktoś ma inne propozycje to oczywiście będe wdzięczny. Bokserki chce używać także w ciepłe dni pod luźne spodenki. Z góry dziękiOto lista tych, które wypatrzyłem:ACCENT Portofino (Meryl Skinlife)ACCENT Trento (Meryl Skinlife)Berkner ActionEndura Mesh Boxers 2013Meryl Skinlife z wkładką HT-90Meryl Skinlife czarne z wkładką LaFonte
rmn1 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Dołączam sie do pytania. Idzie lato i chciałbym kupic bokserki pod luźne spodenki z możliwie najlepsza wkladką.
KPAX Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Dołączam sie do pytania. Idzie lato i chciałbym kupic bokserki pod luźne spodenki z możliwie najlepsza wkladką. Ja również .... Podobno znacznie lepsze są na szelkach ... ja znalazłe np takie http://www.decathlon.pl/kolarki-5-bret-senior-czarno-niebieskie-id_8237930.html
Darek14 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 To nie są bokserki. A jeśli chodzi o bokserki to zdecydowanie warto dołożyć i kupić te: http://endurastore.pl/8-panel_clickfast_2013,41,63.html
robertrobert1 Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Może trochę was zaskoczę ale wkładka nie jest konieczna do jazdy na rowerze. Wystarczy mieć siodło skórzane a wówczas możesz jeżdzic w normalnych spodenkach a przy tym nic nie obciera, nic nie gniecie i nic nie odparza.
siimon Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 A teraz wszyscy wyrzucają swoje spodenki i jadą na maraton w dżinsach. Chłopie piszesz trochę nie na temat. Poza tym "kolarki" to nie tylko wkładka. Ja ze swojej strony mogę polecić spodenki z Decathlonu, byle nie te najtańsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.