Skocz do zawartości

[Amortyzatory]Rock Shox czy Fox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Przymierzam się do paru rowerów i chciałem się dowiedzieć,który amortyzator wybrać:

1.Rock Shox Recon silver Tk 100mm,2011r.

2.Rock Shox XC 32 TK 100mm,??2013??

3.Fox 32 F-series Remote 100mm,2011r.

Ważę 87kg.

Pozdrawiam

Napisano

Zestawienie wynika z tego,że ceny tych rowerów są podobne.Osprzęt również,poza amortyzatorem oczywiście.Rock Shox znam trochę,a o tym modelu Foxa nie wiem nic i za bardzo nie mogę znaleźć informacji.

• Mod Team
Napisano

Jeżeli ta cena wynika z licytacji to fox sobie pewnie w cenę urośnie, jeżeli za nowe sa porównywalne to nie ma sie co zastanawiać raczej :P

Napisano

Jest mały minus-ten z Foxem jest na V-brakeach.....

Co byście wybrali?Foxa z V-brakeami TEKTRO czy Rock Shoxa Recon Silver TK solo air z Hayesami?

• Mod Team
Napisano

To ze fox jest na vki to nic innego tylko zaleta, nie możliwym jest by mocowania pod tarcze nie posiadał a wiec zwiększa to jego uniwersalność, a na pewno ułatwi późniejszą odsprzedaż. Myślę ze nie ma za bardzo co dalej dyskutować ewentualnie jak byś podał cenę wiedzielibyśmy juz wszystko. 

Jeżeli jego cena oscyluje w okolicy np modelu XC32 to warto brać niezależnie w jakim jest kolorze nawet różowym :P a pewnie i tak jest szary :P

Napisano

Tak jak napisał Beskid takie amory można spotkać w Kellysach 2011r Quartz Race i Madman.Cena od 2899zł. Jeszcze pare sztuk można namierzyć. I nie są różowe :w00t: Tylko biało-czarne z dolewem błękitu :icon_cool:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...