Skocz do zawartości

[Rybnik, Racibórz i okolice] kto chętny?

ksawcio97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

fontanna, obaj mamy czarne rowery :P

co do trasy, to może Żory a potem się zobaczy :)

Napisano

Witam, tez sie postaram dojechac, jak mi sie nic nie pokicka, musze dojechac z Rydułtów :)

@@raven, a jakie srednie tempo utrzymujecie, bo ja juz do najmlodszych nie naleze, niestety :) 

Napisano

Cześć,

chętnie się dołączę do kogoś na trasy po Rybniku (zalew, stodoły, gzel, Rudy, Kamień). Dla tutejszych podam informację, iż jestem z okolic elektrowni. Czekam na kontakt:)

Napisano

po 27/08 zapraszam na jazdy rzedu 20-50 km, w dzień i nocy  [ wymagane mocne światło] . średnia  20-24 km/h . Troche tras znam , cos dla każdego sie znajdzie .

Pozdr

MK

gg565501

Napisano

o 14:00 na rynku (fontanna), czekam 10 minut

Hej kurcze to ja odpaadam musze jechac po kobiete do pracy trudno to sam posmigam moze nastepnym razem

Napisano

Moze jutro około południa jakaś niedzielna przejażdżkav z nieprzesadna prędkością? Startować możemy z Śródmieścia albo elektrowni/orzepowic.

Napisano

może być, ale jak tak wcześnie to gdzieś dalej bym jechał :)

Napisano

rudy-pożarzysko-łężczok-i z powrotem  przez tam te wioski adamowice lyski itd., jak jesteś n a elektrowni , to możemy sie spiknąć na stodołach

Napisano

qde już tyle godzin :P, w sumie jak wyjade teraz to i tak wiele wczesniej nie będe :)

ok już się zbieram, czarna merida-żółta koszulka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...