Izane Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/ro...3159841963.html Do tego rometa nawet do pięt nie dorasta. Z tymi piętami to chyba trochę przesadziłeś. Wiele się nie znam jak na razie ale z tego co w miarę już wiem to: Rama z tego samego alu, w Univega osprzęt Shimano Deore, SLX które raczej wygrywa z Sram X5 i 3.0, opony to samo tylko w Univega szersze, hamulce na korzyść Rometu oraz amortyzator (czyli 2 rzeczy na które nie zwracać uwagi bo jak tu napisano: "bez różnicy na Twój typ jazdy" ).... pytałem już kilka razy co jest nie tak z tą Univegą, że tylko za 1499 zł i nikt nie odpowiedział, a tu nagle niby Univega do pięt nie dosięga temu Rometowi... chyba się zapędziłeś albo jest coś czego nie wiem o tej univedze i inni Jak możesz to wytłumacz mi dokładnie różnice bo szukam roweru i nie chce wpaść w ... problem, a ciągle nie umie się zdecydować, a piękne dni zaczynają uciekać powoli...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.