Gość gmx Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Planuje zakup nowych manetki. Wybór padł na grupę Srama xx. Który z wymienionych powyżej typów jest lepszy? Sam byłem zdecydowany na gripshifty ale spotkałem się z opinia ze są dość słabo wykonane. Dodam ze do tej pory jeździłem na Shomano Xt jednak postanowile sprobowac osprzetu Sram
szliri Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/109155-manetki-xx-vs-gripshift-xx/ Może tutaj coś znajdziesz
portege Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Siema. Sam posiadam Sram XX Trigger.Co Ci mogę napisać? Są rewelacyjne.Bardzo szybkie,wygodne,bez awaryjne.Idealna precyzja w działaniu.Testowałem je W różnych warunkach:deszcz,błoto,piach i nic ich nie zmogło.Po prostu top jeśli chodzi o części.Zdecydowanie mogę Ci je polecić. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
tobo Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Jeśli trigger to x0, moim zdaniem daje najlepsze odczucie "pod palcem" z wszystkich triggerów dziesiątkowych. Kilka opcji kolorystycznych. Czy grip 10sp jest słabo wykonany? Jest niepotrzebnie udziwniony. I absurdalnie drogi.
Gość gmx Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Czym różnią się manetki gripshift XX I XO w wersji 2 x10
tobo Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Wagą, mechanizm pod palcem działa odrobinę inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.