Skocz do zawartości

[Tchibo] Oferta rowerowa 2013

M1n1s7eR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na stronie tchibo.pl pojawiły się pierwsze rzeczy typowo rowerowe w tym roku. Między innymi okulary z kompletem szkieł i kask który najbardziej zwrócił moją uwagę. Do złudzenia przypomina ten pierwszy z oferty Lidlowej, a więc może pochodzić z tej samej fabryki co szumnie porządany Cratoni C-Daily. Możliwe, że kogoś zainteresuje.

http://www.tchibo.pl/Kask-rowerowy-wykonany-technologia-in-mould-czarno-srebrny-p400013071.html

http://www.tchibo.pl/Kask-rowerowy-wykonany-technologia-in-mould-bialo-czarny-p400028692.html

Reszta produktów na stronie głównej, pod koniec oferty "Czas na rodzinną wycieczkę!".

Pozdrawiam.

Napisano

Na stronie tchibo.pl pojawiły się pierwsze rzeczy typowo rowerowe w tym roku. Między innymi okulary z kompletem szkieł i kask który najbardziej zwrócił moją uwagę. Do złudzenia przypomina ten pierwszy z oferty Lidlowej, a więc może pochodzić z tej samej fabryki co szumnie porządany Cratoni C-Daily. Możliwe, że kogoś zainteresuje.

Kask rowerowy wykonany technologią in-mould, czarno-srebrny 282119 w Tchibo

Kask rowerowy wykonany technologią in-mould, biało-czarny 290108 w Tchibo

Reszta produktów na stronie głównej, pod koniec oferty "Czas na rodzinną wycieczkę!".

Pozdrawiam.

Jak widać Tchibo ceni się bardziej niż Lidl ..

Napisano

też widziałem ofertę i w sumie kask i okulary nawet fajne i myślę że się opłaca ( ja nie kupie bo nie potrzebuje :) ) ale te rowery które wrzucili na sprzedaż to trochę przecenione...

Napisano

Ciuchy rowerowe z Tchibo są porządnej jakości w przeciwieństwie do lidlowych. Świetnie odszyte i misternie wykończone. Z dobrych materiałów. Można jakościowo porównać do sporo droższych marek. Mam coś tam z zeszłorocznej kolekcji i mogę polecić. Jestem mile zaskoczony.

Napisano

Ciuchy rowerowe z Tchibo są porządnej jakości w przeciwieństwie do lidlowych. Świetnie odszyte i misternie wykończone. Z dobrych materiałów. Można jakościowo porównać do sporo droższych marek. Mam coś tam z zeszłorocznej kolekcji i mogę polecić.

Zgadza się, że rzeczy z Tchibo sprawiają wrażenie lepszych jakościowo od lidlowskich. Ale wynika to

tylko z faktu, że generalnie produkty z Lidla są tak niskiej jakości, że trudno znaleźć coś gorszego od

nich.

Natomiast porównanie rzeczy z Tchibo do "sporo droższych marek" jest -najoględniej pisząc- bardzo

mocno na wyrost.

Napisano

Prezentuje się ładnie ten kask ;) Jak tylko bedę w Krakowie to muszę go przymierzyć i ewentualnie kupić, by już nie jeździć bez kasku :)

Używam tego kasku od zeszłego roku. Zanim kupiłem mierzyłem ten z Lidla i powiem, że ten z Tchibo jakością wykonania i wygodą użytkowania jest o niebo lepszy i warto do niego dołożyć.

Napisano

Tylko jedno - pisze: "Ten artykuł jest dostępny wyłącznie online. Nie ma go w ofercie sklepu Tchibo." - czyli wychodzi na to, że działa tylko wysyłkowo - to jak tu kupić bez przymierzenia go na własnej głowie?

Napisano

Tylko jedno - pisze: "Ten artykuł jest dostępny wyłącznie online. Nie ma go w ofercie sklepu Tchibo." - czyli wychodzi na to, że działa tylko wysyłkowo - to jak tu kupić bez przymierzenia go na własnej głowie?

Widziałem dziś w sklepie stacjonarnym. Mieli co prawdda wystawione tylko 2 sztuki ale jednak da się pomacać i przymierzyć. Spieszyłem się jednak i nie mogę wesprzeć swoją opinią organoleptyczną.

Napisano

No ja tak kupowałem i na szczęście udało mi się trafić w rozmiar. Wiem, że można zwracać jak nie pasuje. W paczce, którą otrzymałem był taki specjalny formularz zwrotu.

Napisano

Jak tak to może trafie akurat na sklep gdzie będzie, ewentualnie zadzwonię ;)

A wiadomo do kiedy jest ta kolekcja? Tchibo to gdzieś podaje czy po prostu skończy się liczba x kasków to koniec?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...