Krasiak96 Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Cześć które siodełko do 70 zł będzie lekkie i wygodne za razem do gustu wpadły mi takie modele Selle Royal SETA Selle Italia Q-BIK Selle Italia XR Selle Italia San Marco Ponza Power
szliri Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 http://allegro.pl/siodlo-san-marco-blaze-bardzo-lekkie-i3116010891.html może takie ? Wagę ma dobrą ale czy wygodne, to raczej indywidualna sprawa. Jeśli jeździsz w spodenkach z wkładką to możesz śmiało brać.
Krasiak96 Napisano 28 Marca 2013 Autor Napisano 28 Marca 2013 To wygląda takie se. Tak jeżdżę w spodenkach z wkładką
MaTiXoN Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 I jak Krasiak96 wybrałeś jakieś siodło?. Również szukam jakieś alternatywy na ten sezon. W zeszłym jeździłem na proponowanym tutaj San Marco Blaze ale ta deska to porażka, bez pampera nie wsiadać. Rozglądałem się za WTB, tylko że sporo modeli jest do wyboru i ciężko się zdecydować, może ktoś doradzić, które wybrać z goła odmienne od SM Blaze? A może jakieś żelowe?. Moje doświadczenie nie jest duże, więc chętnie zakupie i potestuje wszystko inne od tej deski jaką jest Blaze, z którym każda wycieczka rowerowa to katorga...
shortee Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 San Marco Ponza Power Wygodne jest ale trzeba przyzwyczaić zadek do siedziska. Jeżdżę z pampersem i po 60 km w terenie po dziurach czuje, że mam siedzenie Więc komfortowe ono nie jest i lepiej jeździć z "pieluchą".
FiFiAk Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Polecam Selle Italia XR. Bardzo wygodne siodło, wczesniej miałem Velo Plush i po 20 km bolał mnie tyłek mimo spodenek z wkładką. Na Selle Italia Xr po 70km nie ma żadnych bóli, ani problemów itp. Jest wygodne, moje waży 291 gram, wymiary 280mm x 135mm. Kupiłem używane w idealnym stanie za 40zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.