MagikGK Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Witam, kupiłem Marzocchi Junior T ale w domu zauważyłem że mocowanie na zdjęciach powinno być wymienione, ponieważ jest pęknięte i te "bolce" są inne. I mam pytanie gdzie mogę takie coś kupić ?
emilio3 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 U dystrybutora czyli gregorio, powinni mieć takie tajle.
Mod Team mrmorty Napisano 22 Marca 2013 Mod Team Napisano 22 Marca 2013 Gregorio - chyba żartujesz... Są niesłowni, niekonkretni i wszystko załatwiają najszybciej jak się da czyli na sierpień... Mocowanie na klips jest o tyle niewdzięczne, że jesli zamkniesz klips i nie ruszasz to jest ok, ale jeśli często wozisz rower w samochodzie i zdejmujesz koło to ten walec w który wkręcasz śrubę lubi sobie pęknąc lub strzeli w nim gwint. Prosty sposób - idziesz do tokarza i prosisz by Ci coś takiego wytoczył z możliwie jak najtwardszego materiału. Robiłem takie coś kumplowi który regularnie łamał aluminiowe walce, zaś walec ze stali nierdzewnej siedzi u niego już ponad miesiąc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.