Fanatyk94 Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Witam Szukam roweru do kupna do 1000 zł max, Interesuje mnie rower gdzie swobodnie będe mógł jeżdzić w mieście jak i zarówno będe mógł wyjechać na leśne drużki itp. Bede bardzo wdzięczny za napisanie jaki rower by się nadawał I dlaczego akurat ten Pragnę zaznaczyć że będe go używał zarówno do krótkich wędrówek jak i do tras po 70km ale do ązdnych zawodów itp nie...
Shootee Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 A ja standardowo polecę dróżkę do [1000zł] rower MTB - Zakup roweru z przedziału cenowego - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Ps: http://www.sjp.pl/dru%C5%BCki
Fanatyk94 Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Mam do kupienia od kumpla taki o to rower Katalog Rowerowy 2008 - Kelly's Salamander DSC ma już 5 lat ale chyba dobry jest. Kolega mówi że w 100% sprawny i cały czas na bieżąco serwisowany, a chce za niego 900 zł czy się opłaca?? Czy lepiej kupić Ten co podałeś czy napszykład X3??
kaeres Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 5 latek to już sporo jak na wyczynowy rower. Do suportu z pewnością nie zaglądał więc różnie tam może być, ośki też nie sprawdzisz bez rozkręcania. Z oględzin warto by się skupić na kasecie, korbach no i czy po przejażdżce nie odnotujesz jakiś niepokojących dźwięków, luzów.
Fanatyk94 Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Kolega jakoś wyczynowo to nie jeżdził tylko w mieścielub po polnych drużkach, Ale to jak będe oglądał to się przyjże. A jak by było że wszystko sprawne itd to za ile by opłaciło się go kupić ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.