Skocz do zawartości
  • 0

Kross Level A2 (2012)

BudekPL

Pytanie

Napisano

Nazwa: Kross Level A2 (2012)

Data dodania: 16 marzec 2013 - 16:31

Pierwszy rower za własny hajs :)Sukcesywnie ulepszam. Obecnie czekam za kołami pod tarcze i hamulcami.Na dniach kupuję tylny napęd Deore.▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░░░░▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░██░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░██░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄▄██▄░█░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀█▀█▀██░█░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░░▐▌░█░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░░░█▐▌░░░░░░█░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░███░░░░░▄▄█░▄▄░██▄▄▄▄▄▄▄▄▀░▐████░░▄▀█▀█▄▄▄▄▄█▀▄▀▄░░█░░▌░█░░░▀▄░█▀█░▄▀░░░█░░█░░▌░█░░█░░█░▒░█░░█░░█░░█░░▀▀░░██░░█░░░█░░█░░█░░░▀▀▄▄▀▀░█░░░▀▄▀▀▀▀█░░█░░░░░░░░░░█░░░░▄░░▄██▄▄▀░░░░░░░░░░█░░░░▄░░████░░░░░░░░░░█▄░░▄▄▄░░▄█░░░░░░░░░░░█▀▀░▄░▀▀█░░░░░░░░░░░█░░░█░░░█░░░░░░░░░░░█░░░▐░░░█░░░░░░░░░░░█░░░▐░░░█░░░░░░░░░░░█░░░▐░░░█░░░░░░░░░░░█░░░▐░░░█░░░░░░░░░░░█░░░▐░░░█░░░░░░░░░░█▄▄▄▄▐▄▄▄▄█░░░░░░░▄▄▄▄▀▄▄▀█▀▄▄▀▄▄▄▄░░░░░▄▀▄░▄░▄░░░█░░░▄░▄░▄▀▄░░░░░█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Zobacz rower

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Daj fotke bo jestem ciekaw jak się te 2k13 prezentują w realu.

Napisano

Daj fotke bo jestem ciekaw jak się te 2k13 prezentują w realu.

Zrobiłem błąd przy zakładaniu tematu, ale już poprawiłem.Dziękuję bo bym się nie spostrzegł.

Napisano

Modyfikacji uległ mostek - został odwrócony. Teraz bardziej mi się linia podoba, a pozycja nie uległa zbytnio zmianie. Całość wyjdzie na jaw podczas jazdy.

Stare:

IMG_20130321_095219.jpg

Nowe:

IMG_20130321_100823.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...