Skocz do zawartości

[Buty i pedaly SPD] Jakie? Za ile? Gdzie kupie w Gdansku?

blazek7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

i tak dalem im zarobic juz na kupnie roweru :) mam juz buty i pedaly, problem jest ze nie moge odkrecic starych. sa tak mocno wkrecone ze nawet dlugim kluczem nie moglem ich wykrecic, nawet w 2 osoby. jutro pojade na wysepke moze oni mi pomoga.. ehh..

Napisano

He he powinni Ci pokazać jak wygląda klucz i dać linka do instrukcji w necie. :lol:

"jak Kuba, Bogu..." :lol:

Zupelnie nie rozumiem twoich komentarzy, jako kupujacy wybieram oferte, ktora najbardziej mi odpowiada. ale nie ma co offtopowac wiecej,

Napisano

Ależ wybieraj najlepszą i najtańszą, Twoje prawo ale... rób, to z całym "dobrodziejstwem inwentarza" czyli nie żeruj na stacjonarnym sklepie angażując ich obsługę i pomieszczenia do przymierzania oraz doradztwa. ;) Chyba, że kupujesz też u nich na stronie, to luz. Sam tak robię jak ten sam sklep ma taniej w necie.

Napisano

Z drugiej strony, prowadzenie sklepu tradycyjnego też nie jest obowiązkowe...

Twarde prawa rynku są jakie są. I tak znacznie częściej występują sytuacje gdzie to konsument jest kopany w tyłek (vide reklamacje) więc summa summarum sytuacja się prawie bilansuje.

Napisano

A potem Panowie marudzicie, że sklepy znikają albo nic na półkach nie mają i ceny z kosmosu. Żal.pl

Ja na zaopatrzenie stacjonarek nie narzekam ;) Nie widzę jednak sensu dokładania 20% (a często i więcej) za "wygodę" zakupu na miejscu. Szanuje pieniądze bo ciężko na nie pracuję, tyle. W sklepie często idzie się dogadać i zbić dużo z ceny, jak się nie da, mówię "papa" i zamawiam z sieci. Akurat buty rowerowe ciężko orderować w ciemno... resztę sprzętu zamawiam jednak jak leci.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja niedawno miałem podobny dylemat. Ostatecznie kupiłem buty SH-MT23 i pedały sh-m520. W przyszłym tygodniu będę testował. Jeżdżę podobnie i też raz, dwa razy w roku mam większą wyprawę tygodniową. Dodatkowo sporo zwiedzania. Pojeżdżę, zobaczę czy dobrze wybrałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...