blazek7 Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 i tak dalem im zarobic juz na kupnie roweru mam juz buty i pedaly, problem jest ze nie moge odkrecic starych. sa tak mocno wkrecone ze nawet dlugim kluczem nie moglem ich wykrecic, nawet w 2 osoby. jutro pojade na wysepke moze oni mi pomoga.. ehh..
kadargo Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 He he powinni Ci pokazać jak wygląda klucz i dać linka do instrukcji w necie. :lol: "jak Kuba, Bogu..." :lol:
blazek7 Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 He he powinni Ci pokazać jak wygląda klucz i dać linka do instrukcji w necie. :lol: "jak Kuba, Bogu..." :lol: Zupelnie nie rozumiem twoich komentarzy, jako kupujacy wybieram oferte, ktora najbardziej mi odpowiada. ale nie ma co offtopowac wiecej,
kadargo Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Ależ wybieraj najlepszą i najtańszą, Twoje prawo ale... rób, to z całym "dobrodziejstwem inwentarza" czyli nie żeruj na stacjonarnym sklepie angażując ich obsługę i pomieszczenia do przymierzania oraz doradztwa. Chyba, że kupujesz też u nich na stronie, to luz. Sam tak robię jak ten sam sklep ma taniej w necie.
Nastar Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Z drugiej strony, prowadzenie sklepu tradycyjnego też nie jest obowiązkowe... Twarde prawa rynku są jakie są. I tak znacznie częściej występują sytuacje gdzie to konsument jest kopany w tyłek (vide reklamacje) więc summa summarum sytuacja się prawie bilansuje.
kenzo Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 A potem Panowie marudzicie, że sklepy znikają albo nic na półkach nie mają i ceny z kosmosu. Żal.pl Ja na zaopatrzenie stacjonarek nie narzekam Nie widzę jednak sensu dokładania 20% (a często i więcej) za "wygodę" zakupu na miejscu. Szanuje pieniądze bo ciężko na nie pracuję, tyle. W sklepie często idzie się dogadać i zbić dużo z ceny, jak się nie da, mówię "papa" i zamawiam z sieci. Akurat buty rowerowe ciężko orderować w ciemno... resztę sprzętu zamawiam jednak jak leci.
BTG Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja niedawno miałem podobny dylemat. Ostatecznie kupiłem buty SH-MT23 i pedały sh-m520. W przyszłym tygodniu będę testował. Jeżdżę podobnie i też raz, dwa razy w roku mam większą wyprawę tygodniową. Dodatkowo sporo zwiedzania. Pojeżdżę, zobaczę czy dobrze wybrałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.