xtothez47 Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Witam, czy ma ktoś pojęcie jak złożyć monitorek od manetki slx m660 ? Dokładnie chodzi mi o tą sprężynkę, która jest w środku. Nie mam pojęcia o co ją zaczepić, żeby telewizorek działał poprawnie.
xtothez47 Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 Tu masz wszystko: klik Nie chodziło mi o doczepienie telewizorka do manetki, ale o złożenie samego telewizorka (w środku jest taka sprężynka, która w jakiś sposób napędza wskaźnik w telewizorku) i nie mam pojęcia jak ją zaczepić.
Fenthin Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 W takim razie może to Ci pomoże: klik Natomiast nie wiem, na ile budowa tych telewizorków jest zbliżona.
xtothez47 Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 W takim razie może to Ci pomoże: klik Natomiast nie wiem, na ile budowa tych telewizorków jest zbliżona. Budowa jet bardzo zbliżona, jednak jakbym tego nie składał, wskaźnik w telewizorku dochodzi do 3/4 wizjera i dalej nie chce, mimo, że bolec (który wprowadza się do manetki) jest do oporu...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.