Swietlik1990 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Witam Rozglądam się za rowerem górskim w przedziale cenowym tak do 850 zł z tego co na razie znalazłem zainteresowały mnie te rowery: SUPER MTB ROWER FERRINI R1 r. 17 i 19 + GRATIS !!! (3061055985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Rower Romet RAMBLER 3.0 czarno-niebieski 2012 [R12rambler3n] - 745.00�PLN : Sklep sportowy ARKUS | Rowery | Skutery | Motory | Quady | Atlasy | Trenażery | Bieżnie http://swiatsportu.c...2012-p-764.html Prosiłbym o pomoc w wyborze albo o ewentualne inne sugestie. Kompletnie nie mam pojęcia jakie części najbardziej się liczą i nie wiem pod jakim kątem wybierać. Rower ma być na typowe wycieczki rowerowe w teren
ogryz2 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 w jakiś mocny teren to raczej żaden się za bardzo nie nadaje ale brałbym jak już Rometa, bo to polska dobra firma. A o tej Ferrini to nic dobrego raczej się nie słyszy pozdrawiam
tobo Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Jeśli opiszesz czym jest dla ciebie typowa wycieczka w teren to będzie można coś zaproponować Ludzie mają bardzo zróżnicowane wyobrażenie o terenie.
Swietlik1990 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Jeśli opiszesz czym jest dla ciebie typowa wycieczka w teren to będzie można coś zaproponować Ludzie mają bardzo zróżnicowane wyobrażenie o terenie. pola ,lasy generalnie nie jakieś mega wyboje i górskie tereny, ale również i nie asfalt generalnie liczę na wasze porady
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.