grzybiarz Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Witam, dzisiaj podczas regulowania przedniej przerzutki pękła mi linka(nie wiem jak) Chciałbym ją wymienić lecz nie do końca wiem jak. Czy mógłby mi ktoś to opisać? Bardzo bym prosił. Tylko najjaśniej jak sie da żebym zrozumiał :-)
MokryxD Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Przy przełączniku od zrzucania jest taka plastikowa śrubka. Wykręcasz ją i wypychasz link (na najmniejszej koronce). Następnie przez otwór wkładasz nową linkę, przewlekasz przez pancerze i zakręcasz śrubkę.
Fenthin Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Może być "pismo" obrazkowe? klik Część "Regulacja SIS". Linkę wkładasz i wyjmujesz w takim samym ustawieniu.
grzybiarz Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 Zapomniałem dodać że chodzi o przednią przerzutke.
Fenthin Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Zdecyduj się, potrzebujesz pomocy przy montażu linki przy manetce czy przerzutce? A jeśli chodzi o to, że w .pdf masz instrukcję do tylnej części napędu, nie przejmuj się, manetki mają analogiczną konstrukcję. Czyli po prostu wystarczy mniej razy zamachać dźwigienką.
Mod Team michuuu Napisano 3 Marca 2013 Mod Team Napisano 3 Marca 2013 Tak samo jak w tylnej manetce. Masz w obrazkach od Fenthina.
grzybiarz Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 Zdecyduj się, potrzebujesz pomocy przy montażu linki przy manetce czy przerzutce? A jeśli chodzi o to, że w .pdf masz instrukcję do tylnej części napędu, nie przejmuj się, manetki mają analogiczną konstrukcję. Czyli po prostu wystarczy mniej razy zamachać dźwigienką. Przepraszam za kłopot W manetce, Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.