czolgista Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Wtam. Jestem w trakcie wymiany widelca przedniego i przy okazji chciałem wymienić stery. Problem w tym, że nie mogę znaleźć odpowiednich nowych w graniach stówki. Chodzi o miski łożyska a dokładniej o ich wysokość mają 9 mm, tyle samo jest miejsca w głowce ramy (góra/dół) i średnica 44 mm (góra/dół). Stery 1-1/8 cala Chciałem kupić coś takiego, ale nie podają wysokości nawet na innych stronach i boje się, że bedą wystawały, może ktoś miał styczność z jakimś z tych modeli i podpowie jak sytuacja z wysokościa misek wygląda: Pro RS-11 Stery Accent Airplane Jeśli te modele nie będą pasowały do mojej ramy, jestem otwarty na inne Wasze propozycje.
Rulez Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Każde stery do główki pod półzintegrowane (44 mm) powinny pasować.
czolgista Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 Z zamówieniem poczekam do poniedziałku, może jeszcze ktoś się wypowie. Ps. Jeśli będzie inaczej Rulez, to Cię znajdę :yes:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.