Skocz do zawartości

[do 3000]Mtb Cube - Trek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam pytanie do was co sądzicie jaki lepszy byłby rower Cube Attention czy Trek 4500 i czy na większej ramie niz mialbym miec lepiej by mi się jezdziło wydaje mi się że tak .prosze o opinie z góry dziekuje

Napisano

Musiałbyś powiedzieć jakiego jesteś wzrostu i wagi to by przybliżyło obraz wyboru ramy.

I podaj o który cube attention Ci chodzi.

Napisano

"Na czuja" stwierdzam że trek będzie miał sporo gorszy osprzęt od cuba w tej samej cenie detalicznej/regularnej :)

Pytanie który rocznik treka, bo 2013 różnią się geometrią od wcześniejszych. Roczniki starsze mają rekreacyjne ramy, krótkie górne rury, wysokie główki. Są też ciężkie, moja Lka waży ponad 2 kilo.

Napisano

Wzrost mam 174 cm przymierzałem scotta L i M i nie czułem dużej rożnicy ale np mam Szosówke M i wydaje mi się za mała . Rocznik cube to 2012 Trek chyba jest 2012 lub 2011 ale nie wydaje mi się że ma gorszy osprzęt jak pamietam ze sklepu

Wzrost mam 174 cm przymierzałem scotta L i M i nie czułem dużej rożnicy ale np mam Szosówke M i wydaje mi się za mała . Rocznik cube to 2012 Trek chyba jest 2012 lub 2011 ale nie wydaje mi się że ma gorszy osprzęt jak pamietam ze sklepu

84 kg

Napisano

Ja mam 180cm i cuba wybrałem 20'. W twoim budżecie celował bym w acid z 2012. Mogę dać ci namiar na sklep gdzie jest ten rower za równe 3k zł.

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

@up

Potwierdzam

Zwykle za napis "TREK" płaci się więcej. W tej samej cenie kupisz lepszego cube'a. Płacąc to samo dostaniesz 'więcej'.

Napisano

Gratuluje zakupu attention

To dobry wybór, myślę będziesz zadowolony.

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...