Sharkan Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Witam jak w temacie chce złożyć napęd 2x10 Bede składał cały rower ale z braku funduszy na cały rower chce wymienić cały napęd w rowerze żony na nim pojeździć w międzyczasię zbierać na reszte:) Mój budżet to 2000 tys
Mod Team Puklus Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Napisano 28 Lutego 2013 Pytanie ... po co 2x10 ? bo modne ?
Mod Team Pixon Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Napisano 28 Lutego 2013 Przy tym budżecie nie ma za wiele do szukania i kombinowania, myślę, że lepiej nie wybierzesz jak kupno od razu całej grupy. Homogeniczność napędu wyjdzie tylko na duży plus. http://allegro.pl/shimano-grupa-deore-xt-m785-czarna-2x10-dynasys-i2990846769.html Do tego dokupisz ze dwa łańcuchy o 100zł i masz super zestaw. @@Puklus, oczekuj odpowiedzi bo tak
Mod Team Puklus Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Napisano 28 Lutego 2013 Hmmm ale za 300zł ciężko dokupić całą resztę Jeżeli ktoś chce przepłacać ileś tam % tylko za sam napis dyna sys i to ze ma więcej zębatkę niż inni no to ok ale 2000 to za mało
Mod Team Pixon Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Napisano 28 Lutego 2013 Ja rozumiem, ze 2 000 zł to jest na sam napęd?
Sharkan Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 tak dokładnie ale chyba zrobie tak ze kupie zonce korbe kasete i lancuch slx reszte xtr i bede sobie odkladal i sobie chce sprawic caly osprzet na xtr no chyba po za kolami bo drogie a mozna taniej i lzejsze kupic a Wy jak myslicie ? troszke jezdzilem juz w swoim zyciu ale mialem przerwe bo musialem sprzedac rower aby autko kupic dziecko mi sie urodzilo no sa rzeczy wazne i wazniejsze Pytanie ... po co 2x10 ? bo modne ? Witam no nie nie dlatego ze modne mam dwa powody chyba ze ktos mi da argument dlaczego lepiej dac 3x10:) Moje powody to : -waga z dwiema tarczami jest lzejsza od trójki (główny powód) - wydaje mi się,że tyle przełożeń mi wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.