Skocz do zawartości

[do 1200] Cross, trekking - używany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna roweru. Mam 183cm wzrostu, około 80kg wagi, 29 lat. Nie mam za bardzo pomysłu co kupić a w kwestii rowerów jestem zielony. W większości będę jeździł po mieście ale wypady na piasek czy szutr też całkiem możliwe.

CROSSOWY GAZELLE XR4 (3037433379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co sądzicie?

Napisano

W sumie jeśli chodzi o osprzęt to rowery wypadają podobnie. Ja brałbym pod uwagę głownie ceny tych rowerów no i stopień zużycia bo rowery są na podobnym poziomie. Te dwa stevensy prawie identyczne a ceną już się różnią. Gazelle natomiast wyróżnia się hydraulicznymi hamulcami v-brake magury. Dla jednych może to być zaleta a dla innych wada. A jaka cena univegi? Z tego co widać to chyba najnowszy rower z czwórki i mało używany jak widać na zdjęciach.

Napisano

Za univegę 1400zł, wykracza poza mój budżet. Oczywiście jestem w stanie go nagiąć ale tylko w przypadku gdyby coś się znalazło naprawdę fajnego i wartego uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...