Skocz do zawartości

[do 1500zł] na dojazdy do pracy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na pewno nie jest to rower na dojazdy do pracy :)

Zastanawia mnie po co komuś hamulce LX na trenażerze.

Rower sprawia wrażenie ciekawego ale czteroletni rower za 1500 PLN? - raczej musiał by zbić mocno cenę.

Napisano

A czy do pracy masz te 3 km przez jakiś las, górki, pola itp. że Ci koniecznie do tego potrzebny góral?

Napisz najpierw, po jakich nawierzchniach będziesz jeździł i czy to będą codzienne i całoroczne dojazdy do pracy. Dopiero wtedy będziemy mogli konkretnie coś Ci doradzić.

Napisano

100% asfalt. Chcę coś pokroju górala, plecak na plecy i jadu. Dojazdy oczywiście w sezonie rowerowym. Szukam roweru w okolicach miejsca mojego zamieszkania (głównie na Allegro) Łodzi. Ten mBike, który zalinkowałem w poprzednim poście nawet mi się podoba, nie wiem tylko czy cena jest adekwatna do stanu, jakości.

Napisano

Nie, nie jest wart 1300 PLN

Oryginalnie ten model był sprzedawany na osprzęcie o kilka klas wyższym, wyglada to tak jakby sprzedający wykręcił z niego wszystko i sobie zostawił a z modelu który dostał na komunię załozył na tego mbika, nawet koła/obręcze ma dwa różne :)

Napisano

Na dojazdy 3km to poszukaj na allegro dowolnego używanego mieszczucha w cenie do 300zł z przesyłką. Albo i tańszego, ja zgarnąłem za 200 i ponad rok działa. Mniejszy będzie ból jak rower zniknie w czasie postoju, a na taki dystans nic lepszego nie potrzeba. Do tego będzie miał błotniki, które do roweru na dojazdy do pracy są konieczne (nawet jak nie będziesz jeździł w deszczu z założenia to może się trafić kałuża po nocnym deszczu) i bagażnik, który zawsze się może przydać. Osłona łańcucha też jest nie bez znaczenia.

Napisano

Nie, nie jest wart 1300 PLN

Oryginalnie ten model był sprzedawany na osprzęcie o kilka klas wyższym, wyglada to tak jakby sprzedający wykręcił z niego wszystko i sobie zostawił a z modelu który dostał na komunię załozył na tego mbika, nawet koła/obręcze ma dwa różne :)

Dobra spostrzegawczość. W takim razie szukam dalej. Jest jeszcze troche czasu zanim zrobi się ciepło :)

http://allegro.pl/bulls-street-flyer-trekkingowy-rama-54-super-stan-i2998991348.html a co powiecie na temat tej maszyny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...