Skocz do zawartości

[mtb mazovia] chętni na wyjazdy

Biafra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie !

Co prawda do nowej Mazovii sporo czasu zostało ale wolę temat poruszyć zawczasu.

W tym sezonie niestety zostałem bez auta a chętnie na kilka edycji się wybiorę.

Czy ktoś z Łodzi ma zamiar jeździć na te zawody?

Nie chce się umawiać od razu na wszystkie edycje, na początek powiedzmy na otwarcie.

waha pół na pół czy na tyle osób ile się zbierze :thumbsup:

Napisano

Siema. Ja wybieram się na jedną lub dwie edycje zimowe i na pewno do Otwocka, co by przepalić sie przed sezonem. Auto jest, podwójny bagażnik na dachu też - więc zapraszam.

Napisano

Myślałem o Karczewie i/lub Mrozach. Ale wszystko jak najbardziej do uzgodnienia. Jak coś to moje gg: 31332846 rzadko jestem, ale jak już jestem to zawsze odpowiadam :)

Napisano

Pewnie. Jak się raz umówimy i wszystko pójdzie pomyślnie to się powtórzy wyskok. No to wstępnie na Karczew. Jeśli chodzi o gg to ja chyba nie byłem dwa lata ale jeśli tylko będzie konieczne jego użycie to się odezwę.

Napisano

także będę jechał na zimowe Mazovie - raczej na wszystkie. jeszcze nie wiem jak z transportem , ale być może będę miał jedno miejsce wolne. Proponuję się zgadać bliżej wyjazdu, bo różne rzeczy mogą się wydarzyć w tym czasie.

Napisano

Siema. Ja wybieram się na jedną lub dwie edycje zimowe i na pewno do Otwocka, co by przepalić sie przed sezonem. Auto jest, podwójny bagażnik na dachu też - więc zapraszam.

Byłbym chętny na letni sezon:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam. Miło będzie jeśli ktoś oferujący transport i towarzystwo na pierwszy cykl z zimnej mazovii określi się co do jego realizacji. Dobrze było by zapłacić via net na te 10 dni przed startem by uzyskać trochę oszczędności. Ktoś się oferuje? Vladee, jedziesz? Będę pisał do Ciebie przez gg.

Napisano

No dobra ,jedziemy. Mam 2 szyny na dachu aktualnie, także mój i Twój rower bez problemu. Jeżeli jest jeszcze ktoś chętny to zapraszam z bagażnikiem ;) Martwią mnie tylko moje oponki. Mezcale na śniegu szału nie robią.

Napisano

Sugestia o stosowanych przez Ciebie oponach dużo mówi o prognozie pogody na za 2 tygodnie. Miło jak ktoś dba aby wszystko było dopięte na ostatnią spinkę;) Trzymam za słowo pisane. Do usłyszenia.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Update:

W tą niedzielę razem z Vladee'm mieliśmy ogromną przyjemność spędzić czas na śniegowiskach w Karczewie. Jak się okazało pierwszy start zimą przyniósł wiele nowych doświadczeń i wrażeń na plus. Trasa mega, jaką przygotował org spełniła wszelkie kryteria w skali ocen tj. oznakowanie, przejezdność jak i rozmieszczenie bufetów. Nie sposób było nawet narzekać na jakieś przestoje a jak ktoś się nie bał to omijanie "stref leżakowania" lub wolniejszych rajderów nie sprawiało praktycznie żadnych problemów - całość nielicznym mogła się nie podobać a mnie podobało się na 6. Cały ranek, praktycznie do startu padał śnieg z grubych płatków. Pruszyło jeszcze zaraz po starcie a później przecierało słoneczko i temp. skoczyła do okolic zera.

Zainteresowanie w ilości osobostartów było podobne jak w Jabłonnej gdzie nie byliśmy obecni. Na resume przyznam, że gdyby nie spadł śnieg w takiej ilości zimowy rajd nie byłby tym, czym w istocie powinien być. Także pogoda dopisała, zdrowie a także ze strony orga wybór miejsca bazy biura zawodów, gdzie znajdowały się szatnie i prysznice, obszerna stołówka i pełny gar zupy warzywnej. Dla niezdecydowanych krótko - nie ociągać się i jechać do Mrozów.

Vladee, dzięki za całokształt i miłe towarzystwo. Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...