Skocz do zawartości

[tarcze] Tektro Draco

Dudi353

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. Chciłbym się dowiedzieć czy tarcze tektro draco będą kompatybilne z klockami metalicznymi spiekanymi czy na tym blacie tylko organic? Jak mogę to sprawdzić? Proszę o pomoc i pozdrawiam was!

Napisano

Nie ma to znaczenia jaka jest tarcza, a jaki klocek. Te organici od tektro są dosyć kiepskie jak i większość innych organiców ( choć nie wszystkie) dlatego celuj w metaliki (droższe niestety ;/ ).

Napisano

Nie wszystkie czyli które uważają za niekompatybilne? Może nie chodzi im o materiał wykonania a model klocka (kształt) bo co rusz to inny kształt do każdego modelu.

EDIT: A to chyba, że tak, myślałem, że tak jak w Aurigach są organic :)

Napisano

chodzi mi o to że na stronie producenta klocków pisało że nie pasują do jakichś tarcz kształt klocków oczywiście taki sam jak oryginalne tektro

Napisano

Nie ma prawa nie chodzić raczej.Poza tym piszesz, że nie pasują do jakichś tarcz czyli nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi ;d. Te jakieś tarcze to twój model czy nie ?Pozdrawiam.

Napisano

Nie ma prawa nie chodzić raczej.Poza tym piszesz, że nie pasują do jakichś tarcz czyli nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi ;d. Te jakieś tarcze to twój model czy nie ?Pozdrawiam.

producent klocków napisał, że klocki metaliczne nie pasują do jakiegoś rodzaju tarcz. nie wiem czy akurat moje należą do tych "niektórych" , ponieważ oryginalne klocki to półmetaliki, więc mogą być niekompatybilne z moimi tarczami. Przypomnę że klocki tektro mają taki sam kształt jak klocki shimano np. m445. Tarcze shimano tego modelu są kompatybilne z metalikami, a ja nie wiem czy moje też?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...