MacDermot Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 Witam Trafiłem ostatnio taniutkie troszkę zjechane platformy. Jak je odebrałem moim oczom ukazał się dziwny widok. Lewy pedał ma inny gwint. Wygląda to jakby ktoś założył jakąś dziwną tulejkę. Czy ominęło mnie coś w rozwoju pedałów, da się to usunąć czy one tak mają? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
adriansocho Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 To pewnie były pedały z ośkami do BMX (gwint 1/2"), natomiast tulejka stanowi przejście na standard rowerowy 9/16".
MacDermot Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 Da się ją jakoś domowo i nieinwazyjnie usunąć?
LUKASZ1980 Napisano 3 Grudnia 2012 Napisano 3 Grudnia 2012 A może to jest tuleja naprawcza.Chwyć żabką lub czymś podobnym i spróbuj odkręcić.Tylko najpierw psiknij jakimś wudekiem.
MacDermot Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 Tulejka nie oparła się migomatowi i imadle. Nie pytajcie. Proszę o skasowanie tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.