Skocz do zawartości

[7000-9000] 29er MTB

Galica

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że trochę późno, ale od razu chciałbym przeprosić wszystkich za moje tajemnicze zniknięcie i naturalnie wymarcie tematu. Nie będę się tłumaczył bo jak sądzę nikt tego ode mnie nie oczekuje, a nawet jeśli to trudno :whistling:

W każdym razie, ostatecznie zdecydowałem się na Mbike Barracuda. Tak wiem byłem na początku temu przeciwny, z racji tego, że nie mogę go przetestować. Jednak być może z tego powodu, że rower od początku bardzo mi się podobał, a może też trochę przez testy m.in ze strony team29er.pl ostatecznie podjąłem taką, a nie inną decyzję.

Teraz tylko czekam na dostawę :002:

Dostałeś jakiś rabat od ceny katalogowej?

Gdzie jeszcze oprócz bikeboardu i team29er.pl można znaleźć jakiś sensowny test tego modelu?

Napisano

Dostałeś jakiś rabat od ceny katalogowej?

Gdzie jeszcze oprócz bikeboardu i team29er.pl można znaleźć jakiś sensowny test tego modelu?

No niestety nie udało mi się załatwić żadnej zniżki :down:

No i te testy, które wymieniłeś to na chwilę obecną jedyne testy jakie znalazłem

Napisano

No niestety dowiedziałem się w piątek, że dostawa roweru jest planowana dopiero na kwiecień (jak zamawiałem to miła Pani mi powiedziała, że dostawa będzie w 1-2 tygodniu marca) więc jeszcze muszę trochę poczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...