LawX Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Witam, Otóż ostatnio zauważyłem luzy na sterach (miśki) giant escaper 2007 http://www.giant-bicycles.com/pl-PL/bikes/mountain/199/28484/. Podczas dokręcania zauważyłem skrzywienie przy gwincie. Odkręciłem wszystko i wyjąłem łożyska, w których zamiast smaru jest tylko błoto i tutaj mam pytanie, co mam w tym momencie zrobić ? Pozdrawiam
Fenthin Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Wyjaśnić jeszcze raz, ale tak, żebyśmy zrozumieli. Jaki gwint, co jest krzywe? Dołączenie kilku fotek nie zaszkodzi.
LawX Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 Gdy dokręcam stery to się wszystko obraca, jak pod kapslem jest gwint, w który wchodzi śruba to jest zgięty cały środek w lewo.
LawX Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 Gdy dokręcam stery to się wszystko obraca, jak pod kapslem jest gwint, w który wchodzi śruba to jest zgięty cały środek w lewo. refresh
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.