etet100 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 Ja robiłem, czasami zamawiałem gotowe jak nie było czasu na zabawę laserem... ale ty wiesz lepiej. Nawet nie próbowałeś zadzwonić, zamiast się mądrzyć na forum. Wypalenie takiego koła łańcuchowego z Weldox-u, razem z materiałem wyjdzie około 5 zł/szt. Poszukaj na forum temat o brelokach, poczytaj co jak i z czego, kosztuje ok. 20 zł. No to rozmawiałem z 5 firmami. Jak ktoś w ogóle chce ze mną rozmawiać to cena za 3 kółeczka (to mniej więcej połowa tego co potrzebuje) zaczyna się od 50 zł. I to za samo wycięcie + materiał. A takie kółko bez szlifowania chyba nie będzie jakoś super współpracowało z łańcuchem. Do tego jeszcze przydałoby się utwardzanie. Nie żebym sie wtrącał ale można dorobić jeszcze jedną przekładnie. Znaczy nie mam pojęcia co to będzie ale obok zębatki 15t zastosować 44t i znowu 15t (wielkości oczywiście mozna sobie policzyć ) ... choć to troche zmieni projekt ale opierając sie na uzębieniu rowerowym jak brakuje przekładni trzeba sobie jakoś radzić ... Przekładnia będzie tylko to musi być conajmniej 1 do 10 czyli jak jedno kółeczko dam 11 zębów to łatwo policzyć, że drugie musi mieć ich miliard.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.