GhOsTwrc Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 I co jak go przygotujesz w czwartek to do Soboty nie bedziesz jeździł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Pewnie przygotuję go w piątek, ale raczej nie planuję dłuższych tras, więc mój "miastowy" starczy. O ile uda mi się wyciągnąć łańcuch spod kasety i wyprostować przerzutkę. Nie wiem, co mój ojciec tworzył, ale mu wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ktoś coś dzisiaj koło 12? Może trochę później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Ktos z transportem byłby chetny http://szaga.fla.pl/ ? Opłate startową za jedną osobe podzielic na pół i jazda bez napinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 oddam troche gratow z kands'a maestro 2011 : amorka, kierowniczke, mostek. plus troche czesci do v-brake'ow. to za darmo. za jakies dobre piwo lub kilka dobrych piw mam do oddania kierownice i sztyce z northec'a cayon 2 xl. najlepiej odbior we wroclawiu. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 oddam troche gratow z kands'a maestro 2011 : amorka, kierowniczke, mostek. plus troche czesci do v-brake'ow. to za darmo. za jakies dobre piwo lub kilka dobrych piw mam do oddania kierownice i sztyce z northec'a cayon 2 xl. najlepiej odbior we wroclawiu. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Serwis z prusa został przeniesiony na poniatowskiego - to tak na przyszłość jak lokal zostanie zagospodarowany przez innego najemce i kartka z info zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 na bolka prusa byly 2 serwisy. ostal sie tylko jeden, naprzeciwko szkoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ma ktoś we Wrocławiu Cube Reation/LTD w rozmiarze 18 lub 20" oraz Accent Peak 26 w rozmiarze M - 19". Jeżeli tak użyczyłby ktoś sprzętu na chwilę do przymiarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 izerska wyrypa - 70km ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 izerska wyrypa - 70km ktoś chętny ? Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a tak o http://izerskawyrypa.mcrace.pl/regulamin/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 O 17 pod lwami na jana pawła się umówiłem z Voivodem. Pojedziemy w stronę kozanowa/leśnicy. Żółto-niebieski rower. Zapraszamy (nie ma się co obawiać o kondycję, rozmawiać też nie trzeba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Planowane single Kozanowskie,Las Mokrzański,spontan bez napinki.Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Wstępnie 2 osoby mi sie zadeklarowały, ze dołączą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 No to super.Może jakieś ognisko w planie ?....Weździe preparaty na latające wampiry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Nie wiem czy az tyle czasu będzie. Ewentualnie grill jednorazowy i gdzieś bliżej sie wybrac. Uzgodnimy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 O 17 pod lwami na jana pawła się umówiłem z Voivodem. Pojedziemy w stronę kozanowa/leśnicy. Żółto-niebieski rower. Zapraszamy (nie ma się co obawiać o kondycję, rozmawiać też nie trzeba ) Będę, niebieskie Bianchi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Hot news .obsuwa 30 min......ale i tak postaram sie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 No tośmy pojeździli fest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Oj...sie porobiło.Wyszło sympatycznie w km.Tomek graty za życiówkę i za pościg za "cienkom kiszkom", masz kopyto !!! Szymek musisz nas oprowadzić do swoich "wiejskich"traskach przy najbliższej okazji.Wielkie dzięki Panowie i do next ustawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Jak mogłem mu odpuścić skoro się ewidentnie zaczepiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 padła 100wa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Jeszcze muszę podliczyć, ale najpierw do jelcza skoczyłem, potem wojnowice. A z chłopakami ponad 60km wyszło. Czyli tylko mi pękła wczoraj setka. Dam znać jak bardzo pękła ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 a Wy nie na jagodowych ... WTF? Jak mogłem mu odpuścić skoro się ewidentnie zaczepiał może dzieciak pomyśli,że na "grubych kiszkach" też można sie zorbujać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.