Skocz do zawartości

[rama] Co sądzicie o s-works'ie M5

Dworniok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kadargo może nasz kolega ma dusze artysty i w pierwszej kolejności liczy się kolor, kształt i spasowanie z resztą. Oby ci tylko XCM nie przypasował bo będzie katastrofa. A tak swoją drogą to nie, że się czepiam ale co masz na myśli pod "a może ten fox" bo wiesz, modeli Fox-a jest parę :). No i R7 a Sid to chyba są jednak dwie różne półki (tak mi się wydaje). A tak swoją drogą widziałem nie tak dawno ramę Lapierre Pro Race i to w małym rozmiarze za 3700 (najprawdopodobniej tyle choć nie chcę pomieszać) i to też nie była nówka. Lapierre jest aż tak dobrą firmą, żeby rama tyle kosztowała, czy po prostu sprzedawca dużo za nią chciał. Pozdrawaim.

Napisano

Na razie, się wstrzymam z zakupami amortyzatorów kół i innych części. Bo musze czekać do końca licytacji ramy, i nie wiem czy ją wygram czy nie. Bo może, być droższa od mojego budżetu. Trzeba czekać do czwartku. ;)

Napisano

To może się gdzieś przejedź na jednym i drugim. To trochę inna filozofia działania. Ja na przykład nie trawię tego jak pracuje Fox.

Jeśli masz możliwość to zdecydowanie polecam się przejechać się tak jak wspomniał kadargo, co do fox-a to praca bardzo mi przypadła do gustu a też miałem dylemat durin vs fox vs r7 vs sid

Trzeba czekać do czwartku. ;)

Możesz pokazać tą aukcję bo coś nie widzę tej ramki w cenie jaką podałeś. Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...