Dworniok Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Mi się podoba sid race, nie jest drogi i ma fajną wagę. Dodatkowo pasuje kolorystycznie pod czerwoną rame.
kadargo Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Tylko, że to nie kwestia podobania a działania. Jeśli masz wybór to z niego skorzystaj.
ammisiek Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Kadargo może nasz kolega ma dusze artysty i w pierwszej kolejności liczy się kolor, kształt i spasowanie z resztą. Oby ci tylko XCM nie przypasował bo będzie katastrofa. A tak swoją drogą to nie, że się czepiam ale co masz na myśli pod "a może ten fox" bo wiesz, modeli Fox-a jest parę . No i R7 a Sid to chyba są jednak dwie różne półki (tak mi się wydaje). A tak swoją drogą widziałem nie tak dawno ramę Lapierre Pro Race i to w małym rozmiarze za 3700 (najprawdopodobniej tyle choć nie chcę pomieszać) i to też nie była nówka. Lapierre jest aż tak dobrą firmą, żeby rama tyle kosztowała, czy po prostu sprzedawca dużo za nią chciał. Pozdrawaim.
Dworniok Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Na razie, się wstrzymam z zakupami amortyzatorów kół i innych części. Bo musze czekać do końca licytacji ramy, i nie wiem czy ją wygram czy nie. Bo może, być droższa od mojego budżetu. Trzeba czekać do czwartku.
szliri Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 To może się gdzieś przejedź na jednym i drugim. To trochę inna filozofia działania. Ja na przykład nie trawię tego jak pracuje Fox. Jeśli masz możliwość to zdecydowanie polecam się przejechać się tak jak wspomniał kadargo, co do fox-a to praca bardzo mi przypadła do gustu a też miałem dylemat durin vs fox vs r7 vs sid Trzeba czekać do czwartku. Możesz pokazać tą aukcję bo coś nie widzę tej ramki w cenie jaką podałeś. Pozdr
Dworniok Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Właśnie wole strony nie podawać, nigdy nic nie wiadomo. Potem sie okaże że przegrałem z kolegą z forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.