Pasiasty Napisano 2 Listopada 2012 Napisano 2 Listopada 2012 Wczoraj w trakcie jazdy zgubiłem kilka części z jednego z pedałów. Użytkuję model Smarty marki Crank Brothers. Okazało się, że nie ma bieżni łożyska od zewnętrznej strony pedału, tej którą się dokręcą. Czy ktokolwiek z Was ma na zbyciu ten element, ewentualnie wie gdzie go można dostać? Czy można użyć bieżni Shimano? Ile kulek jest w Waszych łożyskach pedałów Crank Brothers? Nie wiem czy kulek też nie pogubiłem, mam w sumie 22, czyli po 11 na stronę.
Mod Team mrmorty Napisano 2 Listopada 2012 Mod Team Napisano 2 Listopada 2012 · Ukryte przez mrmorty, 3 Listopada 2012 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 3 Listopada 2012 - Brak powodu regulamin forum 2b - temat poprawiony
lukaszs Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Muszę sprawdzić bo kupiłem robiła ale nie pasuje więc może jest tam też konus . jutro dam znać przypomnij się jutro po południu na PW
Pasiasty Napisano 7 Listopada 2012 Autor Napisano 7 Listopada 2012 Niestety Łukasz nie znalazł konusa, więc jakby ktokolwiek coś wiedział to proszę o PW.
Sagitt77 Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 Może tu znajdziesz: http://ride-zone.pl/pol_m_Czesci-zamienne_Pedalow-556.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.