ReksioPL Napisano 23 Października 2012 Napisano 23 Października 2012 Witam, Chciałbym kupić nową ramę miał by mi służyć do Freeride. W cenie maks 400zł myślałem nad czymś takim: http://tablica.pl/oferta/rama-kross-sign-fr2-damper-manitou-swinger-6way-ID1HKhR.html#2f35f5f5 mam 185cm i 88kg czy jest ona odpowiednia?
Seba4 Napisano 23 Października 2012 Napisano 23 Października 2012 Witam Po co zakładasz trzy tematy ? Ta ramka za taką kasę jest jak najbardziej ok, tylko pamiętaj żeby włożyć wysoki amortyzator inaczej geometria będzie bardzo słaba jak do fr.
77rpm Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Lepiej za tyle kup sztywniaka - nauczysz się więcej techniki do Fr i bankowo będzie się lepiej jeździć niż na Signie Bitsch a szukaj.
MrPawcio Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Ramy Kross-a są wytrzymałe i w miarę ładne. Za taką cenę bym brał.Może stan nie powala ale rower nie jest do szpanowania tylko do jazdy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.