Skocz do zawartości

[1000-1600zł] Rower Cross

GARMEL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Potrzebuje roweru aby nim jeździć do pracy,oraz sporadycznie nad jakąś wodę,piknik...

Mam 175cm wzrostu,oraz ważę średnio ok. 85kg.

Chciałbym aby rowerem można było pojechać bardzo szybko,po drodze do pracy mam kilka długich prostych.Dystans jaki muszę pokonać do pracy to ok.6km w jedną stronę.Rower będzie jeździł tylko po asfalcie i utwardzonej polnej drodze(piknik),ale to sporadycznie.Przeznaczeniem tego roweru będzie dojazd do pracy.Proszę o propozycje.

Pozdrawiam.

Napisano

Twój wybór, ale niejednokrotnie za połowę ceny roweru nowego można kupić rower prawie nowy lub w idealnym stanie.

Za pieniądze, które chcesz przeznaczyć na rower można traifić rower używany dwukrotnie lepszy.

• 2 tygodnie później...
Napisano

a co sadzicie o takiej ofercie - ROWER MTB NA GWARANCJI KROSS 17 cali FULL ALIVIO!! (2745436385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

pisalem do sprzedajacego czy ma 19'stke i jaki amor jest rzeczywiscie zamontowany w tym rowerze.

pozdrawiam.

No ja sądzę, że nie jest to rower cross'owy mimo iż nazywa sie Kross :P

więc może: http://www.mbike.pl/Rower-Author-Cross-28-CLASIC-Czarny-2012%284,14430,19238%29.aspx

Ale to co zapodał kaeres, póki co najlepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...