miskov17 Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Szybkie pytanie, jeździ ktoś na Alps'ie? Teoretyczne wywody mnie nie interesują, wg mtbr bebechy są te same co w float a różnice kończą się na innych górnych i dolnych goleniach. Wszelkich użytkowników proszę o opinie
szliri Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Ja co prawda nie jeździłem na alpsie, ale miałem go w rękach i jakoś wykonania wg mnie jest sporo gorsza od fox-a seryjnego standardowego, do tego waga co najmniej 200 gram więcej.
miskov17 Napisano 10 Października 2012 Autor Napisano 10 Października 2012 Jeśli będzie pracować jak float to wagę przeboleję, o to mi głównie chodzi.
Mod Team durnykot Napisano 11 Października 2012 Mod Team Napisano 11 Października 2012 ALPS to przeca typowy Fox O/B - inna konstrukcja goleni dolnych i sterówka ze stali nie będą miały wpływu na pracę. Żech jeździl przez chwilunię małą na ALPSie w Treku u jednego takiego i pracuje jak każdy Fox O/B .
miskov17 Napisano 11 Października 2012 Autor Napisano 11 Października 2012 I o taką wypowiedź mi chodziło, dzięki. Jeszcze jedna kwestia, blokada działa 0-1 czy są jakieś stany pośrednie?
miskov17 Napisano 12 Października 2012 Autor Napisano 12 Października 2012 Amor kupiony, zobaczymy co to za wytwór
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.