stanleypaw Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 Witam! Czy mial ktoś do czynienia z wyrobami z tej aukcji: @__KURTKA ZIMOWY WINDSTOPER CAISSE D'EPAR __M__@ (2685146125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy jest to produkt dobrej marki i czy jest to winstoper?
tobo Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 To nie jest windstopper - sprzedawca nie oszukuje, napisał "typu windstopper". Jak widzę kurtka nie jest żadnej marki, główne logo to logo sponsora grupy zawodowej.
jasskulainen Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 jak szukasz taniej kurtki to polecam http://allegro.pl/promocja-kurtka-bluza-rowerowa-membrana-taniej-m-i2683950660.html mam takie 2 jedna kupiona w decathlonie po wyzszej cenie druga na allegro i sa takie same spisuja sie niezle
mklos1 Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 Czy jest to produkt dobrej marki i czy jest to winstoper? Jest to podróbka team'owego ciuchu. Dostępne także Saxo Bank, Discovery czy CSC. Mam komplet na wszystkie pory roku. Zdatne. W tej cenie daje radę. Wszystko zależy od tego czego wymagasz od ubrania. Do użytku rekreacyjno-amatorskiego wystarczające.
stanleypaw Napisano 6 Października 2012 Autor Napisano 6 Października 2012 A tak z ciekawości - czy można gdzieś dostać oryginalną odzież teamową i w jakikej cenie?
mklos1 Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 Przykładowo... W przypadku stroju Quest dla CCC Team jest to koszt 330 PLN (koszulka + spodenki) vs podróbka chińska 150 PLN (w Polsce, w chinach jest jeszcze taniej). Oryginałów Discovery czy Saxo nie widziałem w sprzedaży. Koszulki sygnowane autografem przez różnych zawodników stoją na e-bay'u po 200-400$, przez znanych nawet 1000$.
tobo Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 http://www.teamxbionic-lapierre.it/shop_articoli.php Jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza, firm produkujących ciuchy rowerowe - tu ciuchy teamowe.
stanleypaw Napisano 6 Października 2012 Autor Napisano 6 Października 2012 Ceny trochę dla mnie za wysokie. A co sądzicie o ciuchach Pearl Izumi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.