Skocz do zawartości

[łańcuch] do kasety hg31-8

blahas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!!

Panowie doradźcie nowemu użytkownikowi forum jaki wybrać najlepszy łańcuch do kasety SHIMANO (12) CS-HG31-8 (11-34) :)

Napisano

A czy jest wart swojej ceny czy lepiej pomyśleć o hg 70 lub hg 50 który jest najbardziej opłacalny jeśli chodzi o relację cena - jakość ?

Napisano

hg-91 masz za około 100zł

hg-70 za 50zł - weż dwa albo 3 i zmieniaj co 500-700km przeżyją dłużej niż hg-91 i kasety tak szybko nie zajedziesz.

Napisano

A czy jest wart swojej ceny czy lepiej pomyśleć o hg 70 lub hg 50 który jest najbardziej opłacalny jeśli chodzi o relację cena - jakość ?

Jest wart tej ceny ale nie do tej kasety. Jeśli byś miał kasetę Alivio czy LX-a to tak a tu wystarczy to co podali wyżej.
Napisano

Wiem że ta kaseta jest śrdnich lotów ale nie wiem jaka inną mogę kupić na 8 żeby miała 11 i 34 zęby bo ta konfiguracja bardo mi odpowiada :) chciałbym żeby największa zębatka kasety miała właśnie 34 zęby poradzicie jakąś kasetę porządną?

• Mod Team
Napisano

No to jest faktycznie problem, jednak nic nie stoi na przeszkodzie sobie taką zrobić. Jak masz jakąś starą kasetę o takim stopniowaniu, roznitować kasetę zamienić zębatki i ją skręcić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...