stachvw Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Szukamy chetnych na "FREERIDE Wyspa" zapisywac sie jak ktoś zainteresowany.
Angelof17 Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Heh widzę, że temat cieszy się popularnością Zazwyczaj u nas wszyscy są pod telefonem a nie zgadują się na forum. Specjalnego rowerku do FR ale w okolicach Wolina-Świnoujścia- Międzyzdrojów-Warnowa tras znam wiele. Tak dokładnie to jaki cel ma ten twój temat? FREERIDE Wyspa bo te słowa za wiele nie wyjaśniają
stachvw Napisano 30 Września 2012 Autor Napisano 30 Września 2012 Celem tematu było sprawdzenie ilu jest chetnych rowezystow w naszym rejeonie na jakies ustawki rowerowe. Pisząc freeride miałem na mysli nasze pobliskie szlaki nadmorskie, lasy. Mysle ze niektore zjazdy są dosyć ciekawe i mozna je podpiać pod freeride.. Pozdrawiam
Angelof17 Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 No to jak byś był zainteresowany to 2 ew. 3 osoby by były chętne z okolic Międzyzdrojów
rmn1 Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 To macie tam jakieś dobre taśmy na rower? Byłem kiedyś tam na wakacje i jedyne co zrobiliśmy rowerami to Międzyzdroje - Swinoujscie lasem, zabladzilismy i przyjechaliśmy przez jakaś opuszczone bazę NATO;) napiszcie coś wiecej, bo morze+górki rowerem to bardzo dobra opcja na wakacje:)
Angelof17 Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 Heh dobre trafiłeś. Tras to ja znam pełno w Międzyzdrojach. Min. Międzyzdroje-Lubin-Karnocice-Dargobądz-Kodrąbek-Warnowo-Między, to była kolegi i moja trasa w tą niedzielę. Niby krótka (38km) ale nie dająca odpocząć, jest parę zjazdów za co ją cenimy ale jest dużo pod górkę. Kolejna nasza trasa to będzie Międzyzdroje-Lubin-Karnocice-Dargobądz-Mokrzyca Wielka-?????XD-Międzyzdroje. To ma ponoć ponad 100km więc długa trasa bez odpoczynku się szykuje. A jeżeli chodzi o trasy takie typowo miejskie, porządne zjazdy to tzw. Wapnica-V3-Międzyzdroje, całkiem nowo poznana przez nas. Ogółem to cały czas jesteśmy w trakcie poznawania nowych tras zjazdowych w naszych okolicach. Ogółem to trudno jest tak opisać na forum taką trasę. Polecam stronę http://www.endomondo.com na której po zalogowaniu się możecie znaleźć trasy narysowane przez innych użytkowników. Nie będę się rozpisywał na temat tej strony ponieważ na 100% jest już temat o niej na forum. Jak najedziesz na Międzyzdroje to tam są niektóre moje trasy narysowane. Edit: Jeżeli chodzi o oznakowanie tras to znajduje się ono tylko w naszych głowach.
stachvw Napisano 4 Października 2012 Autor Napisano 4 Października 2012 kolego to podeslij nr. kom. na priw. jezeli jestes z okolic miedzyzdrojow, jak bysmy sie wybierali na jakis przelot po okolicy to moze sie zdzwonimy. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.