Skocz do zawartości

[Sklep-Warszawa] Sklep z odzieżą rowerową

rozbujnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcę kupić kilka ubrań na jesień, a kupowanie bez przymierzania jest ryzykowne...zresztą i tak wolałbym wpierw "pomacać" ciuchy.

Gdzie w Warszawie, można kupić ubrania np firmy rogelli, ewentualnie, gdzie jest większy wybór ubrań (nie chodzi mi o endure, bo jest za droga)?

Napisano

Widocznie nie ma takich sklepów w Warszawie ;)...koło mnie jest kilka rowerowych. Tylko, jedne nie prowadzą sprzedaży ciuchów, a jak już mają, to tylko te droższe firmy..

Napisano

ja tam ciuchy kupuję głównie w Decathlonie i sie nie sparzyłem do tej pory. Produkty mają dobre, ceny takie tam średnie, ale wybór jest, pomacać można, przymierzyć też a jakby co nie ma problemu ze zwracaniem ;)

Napisano

Od pewnego czasu w decathlonie nie dość, że podnieśli ceny to i jakość się pogorszyła. Kupuję tam skarpetki ;), chciałem kupić kurtkę zimową, to w cenie domyosów i innych quechuy...kupiłem lepszą firmową kurtkę ;), podobnie z innymi rzeczami jak buty itp...a produkty niebieskie często są tak skrojone, że do kopania rowów bym tego nie założył...

Napisano

Jak nie ma, jak jest i to nawet dobrze zaopatrzony, ale nie zawsze ;)Odzież rowerowa

Link do sklepu na Obozowej , polecam jest tam bardzo miła obsługa.

Jak kupowałem tam w sierpniu bluzę i spodenki to na rogelli i inne ciuchy była dość znaczna promocja. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale wydaje mi się, że endura była obniżona o 10% a rogelli chyba 20% ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...