tobiasz Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam aktualnie mieszkam w Poznaniu i raz ze nie znam tutejszych terenow, dwa ze nie mam z kim jezdzic. Kondycyjnie nie jestem super (mialem roczna przerwe) tak wiec na razie interesuja mnie wyjazdy +/- 60km. Moj rower to treking/cross tak wiec nie w kazdy teren sie nadaje wiek, plec, itp partnera jest mi bez roznicy jezdzic moge codziennie jednak nie o kazdej porze (chociaz moge wstac na rower nawet i o 5 rano) uprzedzam, ze duzo gadam mile widziana znajomosc tutejszych terenow, lecz nie bedzie mi przeszkadzac ktos w podobnej sytuacji jak moja (zawsze w plecaku mam mape i calkiem dobrze orientuje sie w terenie) mieszkam na jezycach zalaczam zdjecia rower: ja: ja i rower: Pozdrawiam Tobiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POZNANiak Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam aktualnie mieszkam w Poznaniu i raz ze nie znam tutejszych terenow, dwa ze nie mam z kim jezdzic. Kondycyjnie nie jestem super (mialem roczna przerwe) tak wiec na razie interesuja mnie wyjazdy +/- 60km. Moj rower to treking/cross tak wiec nie w kazdy teren sie nadaje wiek, plec, itp partnera jest mi bez roznicy jezdzic moge codziennie jednak nie o kazdej porze (chociaz moge wstac na rower nawet i o 5 rano) uprzedzam, ze duzo gadam mile widziana znajomosc tutejszych terenow, lecz nie bedzie mi przeszkadzac ktos w podobnej sytuacji jak moja (zawsze w plecaku mam mape i calkiem dobrze orientuje sie w terenie) mieszkam na jezycach zalaczam zdjecia rower: ja: ja i rower: Pozdrawiam Tobiasz Witam. Mieszkam w Poznaniu, tyle że na karolinie i ja również nie mam z kim jezdzic. Mam 16 lat. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agitos Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Hej, jeśli jeszcze szukasz towarzystwa na rower to jestem chętna. 60 km przejadę. Czas mam codziennie w godzinach 13-19:00; soboty całe wolne. Moje gg: 24248705. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam również jestem chętny na jakieś wspólne wycieczki wypady rowerowe. Na początku Sierpnia będę w Poznaniu (u rodziny będę mieszkać na osiedlu 1000-lecia), chętnie poznam ciekawych ludzi z tego rejonu Polski, moje gg 2377608 piszcie jeżeli jesteście chętni. Pozdrawiam Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszos Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 witajcie ja jestem z okolicy poznania konkretnie ze swarzędza z chęcią bym się przyłączył ale tylko naniektóre trasy przyczyna tego jest mój rower kross deceiver http://news.bikeworld.pl/rowery_zdjecia/2008-12/miniatura_1230499058.jpg najchetniej jezdze na malcie nawet 15 kółek albo nad jezioro kierskie ( moj rower daje rade ) kontakt gg 9101929 chętny nawet wyjeżdżać w nocy 4-5 godzina również zapraszam nad jezioro swarzędzkie tylko teraz trwa remont jednego odcinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ooo Nad Maltę to ja też chętnie kółka porobię, może się nawet spotkamy bo na początku sierpnia tam będę więc czarno szary unibike flite się tam będzie kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszos Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja się teraz nie ruszam z domu aż mi przyjdzie strój kolarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no to możemy urządzić jakieś forumowe jazdy. ja dzisiaj mogę się z kimś umówić na rower, moj gg 3567561. mieszkam na batorego, ale to można się gdzieś spotkać. okolicę poznania w miarę znam i lubię się gubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Elegancko, widzę że w Pń da się zgadać z ludźmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 pewnie, że się da kiedyś nawet były oficjalne miejsca w których systematycznie spotykali się rowerzyści;) nasza sekcja kolarska z awfu spotykała się bodaj co piątek o 10 pod dzwonem na cytadeli, ale to juz bylo ze dwa lata temu;) wiem ze istniało jeszcze takie miejsce spotkan na malcie przy źródełku i pod pomnikiem starego marycha;) nie wiem jak jest dzisiaj, ale możemy też założyć takie miejsce dla forumowiczów, gdzie każdy będzie mógł się pojawić o określonej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Oj ja z PŃ nie jestem ale zawsze możecie założyć u mnie to tylko Masa żadnego innego zgrania chyba że się zgadać z kimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszos Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja jak poznań too malta i kiekrz reszty nie znam nie byłem i niewiem czy rower mój da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Do zobaczenia nad Maltą. Wypatrujcie krążącego unibike flite czarno szarego. Pozdrawiam sssbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Nie mam internetu w Poznaniu, dzwonić na numer telefonu komórkowego 788-797-191 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzesin Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Również chętnie przyłączyłbym się, a ustalenie miejsca spotkań jest bardzo dobrym pomysłem;) najbardziej pasują mi niedziele, godzina nie gra roli;) może ktoś pisze się na tą niedzielę (miejsce do ugadania-trasa po wpn)?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszos Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 napisz na gg 9101929 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZALONY92 Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam ! chętnie się dołączę do Was ) moje gg 4381656 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Może ma ktoś plany na pierścień dookoła Poznania albo nadwarciański szlak rowerowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Zielonka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Zielonka m.in. też ale poszukuje przygód >60km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Planujemy wyjazd w najbliższą niedzielę czyli 10.10 do Boduszewa (okolice Murowanej). W owej miejscowości jest przyjemna polanka z możliwością rozpalenia grilla wiec zrobimy postój na kiełbaski. Trasa jest zależna od pogody. Wyjazd o 9 spod źródełka na Malcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Fajny pomysł z tymi kiełbaskami. Palenisko jest jeszcze w Dąbrówce Kościelnej i w Głęboczku przy boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kuba możliwe ale to jest znane osobom z którymi jadę =) Zawsze możesz wybrać się z nami i robić za przewodnika po swoich miejscach =) Przełożona godzina na 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Chodziło o to, że to niedaleko. A kiełbaski we własnym zakresie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Fajny pomysł z tymi kiełbaskami. Palenisko jest jeszcze w Dąbrówce Kościelnej i w Głęboczku przy boisku. Świetne miejsce jest w samej miejscowości Zielonka - idealne na ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.