michal01 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Witam, Zamierzam kupić nowy rower którym głównie będę jeździł po mieście, prawie codziennie - trasy różne, czasem 5km, czasem 10,20km - ale zdarzy sie też po jakiś ścieżkach utwardzonych w lesie i jakieś dluższe wycieczki. Pojeżdziłem trochę po sklepach rowerowych, trochę też poczytałem i w sumie zdecydowałem się na rower Unibike Flash GTS, tylko teraz zastanawiam się czy czasem może nie warto dołożyć te 400zł i kupic Unibike Crossfire GTS. Ekspertem żadnym nie jestem i dlatego chciałem sie spytać czy warto dołożyć do tego wyższego modelu? Albo może polecicie coś innego?
Przemek06 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Przejrzyj : http://allegro.pl/listing.php/showcat?a_text_f%5B307%5D%5B0%5D=&a_text_f%5B307%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B420%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B420%5D%5B1%5D=&buy=4&change_view=1&distance=1&id=16483&listing_interval=7&listing_sel=2&offer_type=1&postcode_enabled=0&price_from=1499&price_to=1600&state=0
qwaq Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Myślę, że warto dołożyć do Crossfire, napęd o klasę wyższy, lepszy amor, amortyzowana sztyca i regulowany mostek poprawią komfort jazdy, po za tym we Flashu masz wolnobieg i klamkomanetki, co wg. mnie jest wystarczają cym powodem, żeby go nie kupować, generalnie najbardziej opłacałoby się kupić Kandsa Maestro/Lazaro Senatore V4, ale na razie nie ma ich na allegro.
Hydranto Napisano 3 Października 2012 Napisano 3 Października 2012 Witam, Zamierzam kupić nowy rower którym głównie będę jeździł po mieście, prawie codziennie - trasy różne, czasem 5km, czasem 10,20km - ale zdarzy sie też po jakiś ścieżkach utwardzonych w lesie i jakieś dluższe wycieczki. Pojeżdziłem trochę po sklepach rowerowych, trochę też poczytałem i w sumie zdecydowałem się na rower Unibike Flash GTS, tylko teraz zastanawiam się czy czasem może nie warto dołożyć te 400zł i kupic Unibike Crossfire GTS. Ekspertem żadnym nie jestem i dlatego chciałem sie spytać czy warto dołożyć do tego wyższego modelu? Albo może polecicie coś innego? Witam. Kupiłem Flash'a w czerwcu 2012, do dziś przejechałem ponad 1300 km, i powiem że daje radę. Za te pieniądze to jest naprawdę dobry rower. Nie wytrzymała tylko tylna opona. Wygląd też okej. Generalnie to polecam.
cienkun Napisano 3 Października 2012 Napisano 3 Października 2012 Jak Cię na to stać, to dołóż do Crossfire. Jest po prostu lepszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.