Skocz do zawartości

[700-1000zł] Kross Hegagon V5 czy X2

tanat0s

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam możliwość kupna od znajomego Krossa Hexagon V5 z 2008 roku. Rower nieużywany, przeleżał cztery lata w dobrych warunkach na strychu. Cena 700PLN.

Czy może lepiej dołożyć 200-300zł i kupić nowego X2 ew. X3 na gwarancji? Nie mam specyfikacji tego V5. Czy one mocno się zmieniają na przestrzeni lat i można go porównać do V5 z 2011 roku?

Pozdrawiam

Napisano

rower będzie mi służył parę razy w roku, na wsi, także nie ma co się spinać a jednak 700 a 1050 to jest 50% drożej

może być ten V5 2008 w tej cenie?

Napisano

Specyfikację znajdziesz tu: Kross Hexagon V5 - bikeKatalog.pl / Rowery / Górskie: sztywny / Kross / Hexagon V5

I jeśli jest faktycznie nieużywany, a rozmiar ramy Ci pasuje, nie masz się nad czym zastanawiać. Za 700zł dostajesz rower na kasecie, może bez jakichś wodotrysków, ale nie łudźmy się, to nie te pieniądze, a za podobny sprzęt z nowych roczników musiałbyś dołożyć jeszcze co najmniej połowę ceny tego V5.

Napisano

Za 700zł nieużywany to się opłaca.

Od razu go na przegląd weź bo pewnie trzeba wypłukać stary smar i nacisnąć nowego.

Ogumienie również warto obejrzeć i pancerze z linek.

Generalnie serwis będzie wiedział co sprawdzić w nieużywanym 4 letnim rowerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...