kona6 Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 witam mam prosbe czy moze mi ktos pomoc w wyborze korby mowie tu o accent sonora lub deore Lx (ta hollowtech II) obie sa porownywalen ale zastanawia mnie sprawa samej oski nie chodzi mi o cene !!
ralf Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 no wiec przeczytaj Zasady Pisania Nowych Tematów, brak [] w nazwie tematu 1 post wiec wypadałoby sie przywitac w powitalni. a co do korby, to raczej lepiej bedzie LX kupic, bo te Accenty to raczej nie sa sprawdzone, bo tez chyba nikt na forum nie ma takiej korby
spider2000 Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 Czy chodzi o LX 2006? Jeżeli tak to także chętnie posłucham opinii o tej korbie . edit Eh nie doczytałem tematu, że chodzi o LX 2006 .
Schwefel Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 no wiec przeczytaj Zasady Pisania Nowych Tematów, brak [] w nazwie tematu 1 post wiec wypadałoby sie przywitac w powitalni. Polecam koledze lekturę tego tematu ze szczególnym uwzględnieniem 2 postu. http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?s=&s...ndpost&p=181288 Ja bym zaproponował LX'a z 2004 roku na octalink. Dużo słyszałem o padających łożyskach w LX'ie 05 i to mnie odstraszyło i wybrałem '04. Po pewnych zmianach w kontrukcji może to być lekka i tania korba.
kona6 Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Napisano 6 Kwietnia 2006 a może Race Face prodigy XC co wy na to??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.